Wieger van Eyck van Heslinga

Uw partner in bedrijfskundige verandering

VEvH is in 2007 opgericht door drs. Wieger van Eyck van Heslinga (1962). Organisatieontwerp en -ontwikkeling vormen zijn passie. Oplossingen vinden is zijn drijfveer. Bedrijfskundige, bedrijfseconomische en -commerciële kennis en creativiteit vormen de grondslag voor zijn inbreng. Zijn visie, specifieke kennis van veranderingsprocessen, gedreven werkwijze en advies- en managementervaring worden in tal van sectoren waar verandering voor verbetering dringend gewenst is, ingeroepen.

Wieger van Eyck van Heslinga is in zijn vrije tijd een verwoed roeier en zeiler. Het enerzijds meegaande karakter en de anderzijds betonharde weerstand van water vormen voor hem een prikkelende uitdaging voor het vasthoudend vinden van de oplossing en het uitzetten van de koers, op weg naar het punt op de horizon. Het staat symbool voor zijn professionele denk- en werkwijze.

Zekerheid en kennisontwikkeling

VEvH is lid van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (www.ooa.nl). Ze conformeert zich hiermee aan de Ooa-standaard, -gedragscode en -leveringsvoorwaarden.

Ze is tevens aangesloten bij de Design Science Research Group (www.dsrg.nl), een ‘community of practice’ rondom ontwerpgericht wetenschappelijk onderzoek.

Uitdaging voor gelijkdenkenden

De roep om verbetering is overal hoorbaar. Daarom staat vEvH open voor zelfstandige professionals met een ondernemende, toegewijde en creatieve inslag. De mogelijkheid bestaat toe te treden als zelfstandig partner als zij zich kunnen vinden in haar visie, specialisatie en werkwijze.

Ga naar Contact. Mail, bel of stel uw vraag.Van Eyck van Heslinga | partners in bedrijfskundige verandering - KvK 01118532